For Studerende

Som studerende er du meget velkommen til frit at benytte indholdet på denne side til uddannelsesmæssige formål. Kommerciel eller erhvervsmæssig brug er ikke tilladt uden forudgående aftale med Anafys.dk. Du kan læse mere om indhold og regler for anvendelse under Anatomi og Fysiologi.

Jeg ved af erfaring, at studerende ofte ikke har en masse penge som de kan bruge på lærebøger. Lærebøger koster ofte op imod 600,- kroner stykket. Så det bliver hurtigt til mange penge, når der skal købes flere bøger hvert semester.

Derfor har jeg oprettet Anafys.dk, som kan erstatte indholdet i de oftest anvendte lærebøger inden for anatomi og fysiologi. Niveauet er målrettet sundhedsuddannelser på professionshøjskolerne, men mange andre uddannelsesinstitutioner kan med fordel anvende Anafys.dk.

Fordele ved at anvende Anafys.dk

Der er flere fordele ved at anvende Anafys.dk frem for normale lærebøger.

  • Indholdet opdateres og udvides løbende
  • Du har altid adgang til opdateret indhold
  • Feedback fra fagpersoner sikrer kvaliteten af indholdet
  • Anafys.dk er altid tilgængelig online

Henvisninger til Anafys.dk i opgaver m.m.

Hvis du skal lave en kildehenvisning til denne side i forbindelse med en opgave, skal du bruge de anbefalede retningslinjer fra din uddannelsesinstitution. Ellers kan du bruge denne form:

I teksten: (Leutert, “årstal”)

I litteraturlisten: Leutert, Robin: “Titel på siden”. På Anafys.dk, “komplet URL”, Publiceret “dato”. Opdateret “dato”. Besøgt den “dato” (Internetside)

Din mening som studerende er vigtig

Jeg vil gerne gøre Anafys.dk endnu bedre. Så derfor hører jeg meget gerne fra dig. Hvis du har ris, ros, eller gode forslag til forbedringer af siden, så vil jeg meget gerne høre fra dig via kontaktformularen.

 

Sidst opdateret d. 2/12-17 af Robin Leutert